Doelgroepen

VormFiscaal verstrekt zijn fiscale diensten aan

MKB-/DGA ondernemer

Als ondernemer komen er diverse fiscale vragen op uw pad. Maar, u wilt ondernemen! Daarom helpt VormFiscaal u graag met deze fiscale vragen. Het kan gaan om bijvoorbeeld een herstructurering, inbreng in de B.V. of een bedrijfsopvolging. Iedere fase van uw onderneming kent namelijk zijn eigen fiscale kwesties en vragen. Ook het fungeren als fiscale sparring partner of het zorgen dat de belastingaangiften fiscaal optimaal worden samengesteld behoren tot de mogelijkheden.

fiscale diensten

Accountants-en administratiekantoor

Als accountants- of administratiekantoor spelen er vele fiscale kwesties bij uw klanten. Als deze binnen uw kantoor niet kunnen worden opgepakt of opgelost, maakt u dan gebruik van de fiscale kennis en ervaring van VormFiscaal. Dit kan zowel voor fiscale advieswerkzaamheden als voor het samenstellen van aangiften.

Particulier

Als particulier heeft u regelmatig met belastingen te maken, zoals:

Het doen van uw jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting.
Waar moet ik fiscaal op letten bij het kopen van een eigen woning?
Hoe zit het met box 3?
Wat zijn de fiscale gevolgen als u wilt schenken of iemand in uw omgeving overlijdt?

Dit is zomaar een greep uit diverse fiscale kwesties waar u mee te maken kunt hebben. VormFiscaal helpt u hier graag bij.

Woningcorporatie

Belastingen en woningcorporaties; een aparte tak van sport. VormFiscaal heeft al vele jaren ervaring met de samenstelling van de fiscale aangifte vennootschapsbelasting voor woningcorporaties. Ook bij de fiscale advisering over bijvoorbeeld het belangrijke onderscheid tussen onderhoud en verbetering kan VormFiscaal u van dienst zijn.

Geïnteresseerd in onze fiscale diensten?

Neem dan contact op